Babyshower gave

Når du er inviteret til et babyshower, er det ikke nogen hemmelighed, at der forventes, at du skal medbringe en gave. Men er du helt tom for idéer, du kan give i en babyshower gave? Er du bange for, at du bare kommer til at købe de samme gaver som alle de andre? Vil du gerne have lidt inspiration til en gave til et babyshower? Hvis svaret er ja, skal du læse med videre her. Vi har nemlig lavet en liste, så du forhåbentlig kan få lidt inspiration til dit gaveindkøb – alt lige fra de klassiske gaver til de mere unikke og specielle.

Vi har delt forslagene op, så du kan gå efter, om det skal være gaveidéer til et babyshower, hvor du ikke kender kønnet på babyen, hvis det er en pige eller en dreng, eller endda idéer til gaven til den kommende mor. Du kan også vælge at sortere det efter de klassiske gaver eller de unikke. Så der burde være et forslag til gaver til babyshoweret, som du kan få gavn af.  

Babyshower gave – de klassiske

Hvis du er helt tom for idéer, og egentlig bare gerne vil give noget, som du ved, at både babyen og de kommende forældre kommer til at sætte pris, er det en sikker vinder, at du går efter de klassiske gaver. Disse gaver er altid noget, der kan bruges, og er for eksempel ikke dikteret af en bestemt sæson eller modetendens.

En fin lille boks til personlige ting

En af de fineste og mest klassiske gaver til et babyshower er en kasse, som er dedikeret til opbevaring af alle souvenirers og minder omkring barnet – alt lige fra for eksempel babyens hospitalsarmbånd til fødselsattesten. Dette er helt sikkert en dejlig gave til de forventende forældre, men også til barnet selv – især når barnet bliver ældre, og selv kan kigge tilbage på det.

Personlig sølvrangle i tin

Tin vil holde denne traditionelle babygave så god som ny i mange kommende år. Hvis du kender babyens navn, kan du indgravere det i ranglen. Hvis ikke, kan du lave et lille kort ved siden af, hvor du lover, at så snart barnet er født og har fået et navn, så får du fødselsdatoen og navnet indgraveret i hver sin side af ranglen derefter.

Gyngehest

En klassisk gyngehest i træ er en tidløs gave, der helt sikkert vil blive videregivet generation til generation. Barnet vil helt sikkert elske det, og vil komme til at bruge mange timer på at lege på den. En helt perfekt babyshower gave!

Fine æsker til første hårlok og første tand

Mange forældre går op i at gemme barnets første hårlok og den første tabte tand. Hvorfor så ikke give to små fine æsker, hvor netop dette kan blive gemt i? Så snart barnet bliver ældre, vil han eller hun helt sikkert også sætte pris på, at det er blevet gemt og opbevaret i så mange år.

Håndklæde med hætte og med monogram

Ikke alene vil denne gave blive brugt næsten hver dag, men monogrammet gør det til noget, der vil blive værdsat i de kommende år – også længe efter, at babyen er vokset fra at bruge den. Det er nemlig et fint minde at have et lille håndkæde, hvor ens navn står på. 

Ske i sterlingsølv

Denne gave er helt sikkert også en af de mest klassiske, du kan give i en babyshower gave. En flot ske i sterlingsølv, som vil holde i mange år frem. Sådan en gave har helt sikkert stort potentiale i at blive et arvestykke i barnets kommende familie.

Håndstrikkede små sokker

Uanset om du kærligt strikker disse selv eller finder et sødt par, som du køber, er håndlavede sokker en sød gave, som for det første er rigtig brugbare for babyen – især når det bliver i koldere måneder. Men for det andet er det helt sikkert noget, de kommende forældre vil gemme i mange år for at blive mindet om i ny og næ, hvor lille ens barn egentlig har været.

 

Babyshower gave – de unikke

Gider du ikke at risikere at give de samme gaver som alle andre? Vil du gerne give en gave til babyshoweret, som virkelig skiller sig ud? Så kan du helt sikkert få idéer til lige præcis sådan en gave herunder. Med en unik babyshower gave er du helt sikker på, at de kommende forældre vil huske lige præcis den gave – også mange år frem i tiden.

Beroligende lyde

Det er ikke alle kommende forældre, der rigtig tænker over, hvor lidt søvn de egentlig kommer til at få, og hvordan det vil påvirke dem. At have en hurtig go-to-ting, der kan hjælpe deres nyfødte med at sove bedre om natten, er jo nærmest en gave sendt fra himlen! Så undersøg hvilken maskine, der laver de bedste beroligende lyde, så babyen kan falde bedst muligt i søvn. De kommende forældre vil helt sikkert takke dig i lang tid for den babyshower gave!

En graviditets- og babyjournal

Det sødeste minde til graviditeten og babyens første år! Sådan en lille kalender eller journal fungerer som en guidebog, medicinsk log og scrapbog til alt, hvad den kommende mor vil huske i løbet af denne specielle tid med babyen. Det er en fabelagtig gave at give enhver vordende mor, uanset om det er deres første baby eller den tiende. Det er dog også noget, babyen kan blive utrolig glad for, når han eller hun bliver ældre – det er virkelig fint minde at have skrevet så mange detaljer ned fra en tid, man jo ikke kan huske.

En dørlyddæmper

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der er mange spædbørn, der ikke sover alt for tungt – og de kommende forældre vil uden tvivl gøre alt, hvad de kan for ikke at larme, når babyen sover. Men alle kender vist også til det, at døren lige pludselig smækker bag en og giver et ordentlig brag. Dette kan du hjælpe dem med at undgå, hvis du giver en genial babyshower gave i form af en dørlyddæmper. De kommende forældre vil uden tvivl takke dig!

’Det første år’-billederamme

Enten køb en ramme, der er lavet til det, eller lav en selv. Det eneste du skal sørge for, at der er plads til 12 billeder, så de kommende forældre kan sætte et billede en for hver måned af babyens første 12 måneder. En unik babyshower gave, de vil værdsætte for evigt, da de hurtigt kan blive mindet om, hvordan den første tid med deres barn var.

En nyfødt fotograferingssession

At være i stand til at genopleve og værdsætte de første øjeblikke med den lille ny er en gave, der fortsætter med at give til alle ventende forældre. Et gavekort til en professionel nyfødt fotograferingssession er en af ​​de gaver, der virkelig er uvurderlige, og som de vil være virkelige taknemlige for.

Et børnepasningsgavekort

Den bedste del af denne gave er, at du kan tilbyde din egen tid og lave nogle kuponer til de kommende forældre, eller du kan købe et par timer fra en betroet babysitter, så mor og far kan have lidt tid til sig selv. Tiden er virkelig dyrebar, og de kommende forældre vil sætte pris på den nok meget tiltrængte pause. Og hvis det er dig selv, der skal passe babyen, kan du også bruge noget kvalitetstid med ham eller hende. Det er altså en win-win situation for alle parter!

 

Babyshower gave – kønsneutrale

Folk har ofte en tendens til at synes, at det kan være sværere at købe babyshower gaver, når kønnet ikke er kendt endnu. Dog er det heldigvis ikke tilfældet. Hvis du ikke kender kønnet på babyen, findes der heldigvis masser af gaver, som du stadig kan give. Læs med herunder for at få lidt inspiration til gaver, der kan passe til begge køn.

Kontanter eller gavekort

Det er ikke den mest kreative babyshower gave, men rigtig mange kommende forældre bliver utrolig glad for denne gave. På den måde kan du selv lade dem købe lige præcis det, de står og mangler. Det er altså en praktisk gave, som alle kan bruge. Hvis du gerne vil gøre det bare en lille smule kreativt og personligt, så sæt pengene eller gavekortet i en fin ramme eller form pengene på en bestemt måde – der er overraskende mange muligheder for at gøre det lidt mere kreativt! En hurtig søgning på Google, og så kan du få en masse inspiration hertil!

Bleer og babyservietter

Du kan virkelig ikke gå galt i byen med at købe bleer i en gave til et babyshower, da babyer kan bruge omkring 3.000 engangsbleer alene i deres første år. Du kan altid overveje at købe bleer af forskellige størrelse, til når babyen er ældre eller køb en masse pakker med babyservietter og pak dem i en unik kurv, så de klar til at tage med, når barnet begynder i dagpleje. Her er der også mange forskellige muligheder for at pakke gaven en på en sjov og kreativ måde, så det er bare med at gå i gang!

Bodystockings

Selvom du måske ikke tænker, at bodystockings er den bedste gave, når du ikke kender kønnet, så tager du faktisk fejl. Køb en masse bodystockings i forskellige neutrale farver, såsom sort, hvid eller grå og i nogle forskellige størrelser. Babyer vokser jo hurtigt ud af en størrelse, og derfor er det rart for de kommende forældre allerede at have nogle bodystockings i forskellige størrelser, som de kan bruge. Dermed hjælper du forældrene med at spare bare en lille smule penge på en ellers forholdsvis stor udgift, når det kommer til børn. Det er altså en smart og praktisk gaveidé til et babyshower, som helt sikkert vil blive værdsat rigtig meget!

En babynest

En babynest er den perfekte gave – også selvom du ikke kender kønnet på babyen. En babynest er nemlig en kombination af en lift og et legetæppe, hvor babyen kan ligge og hvile trygt, da der en lille kant på den, der sikrer, at babyen ikke falder udover. En perfekt gave, så babyen kan ligge i sengen, sofaen eller andre steder sammen med mor og far, uden at de skal være bekymret for, at barnet falder ud og slår sig.

Babyshower gave – piger

Hvis kønnet på babyen er afsløret til at være en pige før babyshoweret, er det jo oplagt at finde gaver, der passer til lige præcis den søde lille ny. Men er du stadig lidt tom for gaveidéer til babyshoweret, selvom du kender kønnet? Hvis ja, kan du heldigvis få lidt inspiration lige herunder.

Små søde sløjfer eller hårbånd

Noget af det sødeste, der findes i denne verden, er simpelthen søde små babypiger med en lille fin sløjfe eller hårbånd i håret – også selvom der måske ikke er så meget af det endnu. Så hvis du skal give en fin babyshower gave til en lille pige, så gå ud og køb nogle sløjfer og hårbånd i forskellige størrelser. Især den kommende mor vil helt sikkert elske denne gave!

Masser af tøj

En masse tøj i forskellige størrelser er og bliver en af de bedste gaver til et babyshower! Og når du ved, at kønnet på babyen er en pige, er det nemt at gå ud og købe alt lige fra de fineste kjoler, til søde nederdele og en masse forskellige farvede bodystockings! Hvis du ved, at den kommende mor har en yndlingsfarve eller mønster, er det oplagt at gå efter tøj, der matcher dette.

Masser af dukker

Der findes et utal af dukker derude. Barbie er selvfølgelig nok den mest kendte, men lad os være ærlige: den er ikke så passende over for helt små børn. Heldigvis findes der mange andre forskellige dukker, og det bedste vil helt klart være at finde en dukke i et blødt format, så du er sikker på, at barnet kan lege med den med det samme. Når dukken er blød som en bamse, er der nemlig ikke noget, som barnet kan komme til skade på.

En fin halskæde

Selvom der selvfølgelig går noget tid før, at den lille babypige vil kunne bruge en halskæde, er det en af de fineste og mest personlige gaver, du kan give til et babyshower. Hvis du ved, at forældrene gerne vil have, at hun skal døbes, er det oplagt at købe en halskæde med et lille kors på. Sørg for, at halskæden og ikke mindst vedhænget er i rigtig god kvalitet, så det er noget, pigen vil kun gemme i mange år frem. Det er et af de fineste minder at have.

Babyshower gave – drenge

Er det en sød lille dreng, som de kommende forældre venter sig? Hvis du ved på forhånd, at kønnet på babyen er en dreng, er det veloplagt, at du kigger efter en gave til babyshoweret indenfor denne genre. Heldigvis kan du få en masse inspiration til dette lige herunder.

Små søde sko

Der er ikke meget andet, der er mere nuttet end små søde babysko. Selvom der selvfølgelig går lidt tid før, at barnet kan gå, er det jo aldrig få tidligt at begynde på en skosamling, vel? Køb et par søde små sneakers til den lille babydreng, gerne i en størrelse der er lidt stor, så du er sikker på, at han kan passe den, når han begynder at gå. Det vil helt sikkert blive et hit!

Tøj, tøj og atter tøj

Lige meget om det er en pige eller dreng, er tøj en rigtig god babyshower gave. Babyer vokser så hurtigt, så til tider vil de kommende forældre ikke føle, at de laver andet end at købe nyt tøj, deres lille dreng kan passe. Du kan afhjælpe dette problem ved at give dem noget tøj i forskellige størrelser i gaven til babyshoweret. Gå efter trøjer med søde logos og bodystockings i forskellige farver. Det vil helt sikkert blive et hit!

Legetøj i form af små biler eller traktorer

Der findes efterhånden rigtig meget legetøj ude på markedet – og det kan derfor være næsten uoverskueligt at finde rundt i, hvad du skal vælge til en lille babydreng. Men en ting der stort set altid er et hit, er legetøj i form af små biler, lastbiler eller traktorer. Hvis du ved, at den kommende far har et yndlingsbilmærke eller lignende, så prøv at gå efter et legetøj med det mærke. Det eneste du skal være opmærksom på, er, at legetøjet ikke må være for småt – ikke hvis du gerne vil have, at barnet skal kun lege med det forholdsvis hurtigt i hvert fald.

Lego og Duplo går aldrig af mode

Lego er bare en ting, der aldrig går af mode. Det er dog ikke så godt egnet til helt små børn, da det er så småt, som det er. Men her er Duplo det helt perfekte valg. Duplo er en større udgave af Lego, hvilket gør, at det er mere børnevenligt over for de helt små. Derfor er det også en sikker vinder som babyshower gave! Og så kan du altid give den lille dreng Lego, når han bliver lidt ældre – det er simpelthen bare et must-have for alle børn at lege med!

Babyshower gave – til moren

Hvis du virkelig ikke aner, hvad du skal give den lille baby, eller det måske er de kommende forældres barn nummer to eller tre, og de derfor ikke rigtig mangler noget nyt, hvorfor så ikke forkæle den fremtidige mor med en gave til babyshoweret? Der er jo ingen regel, der siger, at babyshower gaver kun skal være til babyen. Vi er helt sikker på, at den kommende mor vil sætte stor pris på, hvis hun også fik lidt gaver til festen.

Hospital overlevelsessæt til moren

Her er der masser af mulighed for, at du kan blive kreativ og tilføje nogle af dine foretrukne små ting i en krukke, kurv eller æske og viola! Så har du lige pludselig lavet en fantastisk babyshower gave, som den kommende mor uden tvivl vil elske. Ting, du kan tilføje, er for eksempel chokolade, neglelak, vådservietter, myslibarer, læbepomade, tyggegummi, gavekort til kaffe, en god concealer til under øjnene og deodorantservietter. Her er det vitterlig kun fantasien, der sætter grænser!

De mest nødvendige ting til en god restitution!

Alle kvinder, der har været igennem en fødsel, kender uden tvivl til, at kroppen ikke er helt den samme. Det tager hårdt på kroppen, og det kan mærkes i lang tid efter. Her kan du komme på banen ved at lave et fint lille restitutionssæt! Det kan være ting som for eksempel maxibind, nogle hospitalstrusser (ikke de mest sexet, det ved vi, men utrolige praktiske og behagelige efter en fødsel), en drikkedunk så du sikrer dig, at moren får masser af væske efter fødslen, og en køle/varmepose så moren kan justere om hun har brug for noget varme eller kølende på bestemte områder på kroppen.

Et gavekort til noget lækkert spa tid

Denne babyshower gaveidé er ikke den helt store, nye opfindelse, men den vil helt sikkert blive utrolig værdsat! Enhver mor ønsker altid at få lidt forkælelse og bare et øjeblik til sig selv. Så hvad enten det er et gavekort til noget ansigtsbehandling, massage eller manicure, så vil det være tiltrængt!

Du kan også lave din egne lille kurv med en masse ting til noget selvforkælelsestid, for eksempel med ting som badebomber, en lækker læbepomade, bodylotion, ansigtsmasker, duftlys og en god håndcreme. Lige meget hvordan du sammensætter gaven, vil hun blive utrolig glad for det!

Levering af måltider

Denne gave vil uden tvivl også komme den kommende far til gode. For den sidste ting, nye forældre vil bekymre sig om, er hvad de skal lave til middag (eller frokost eller morgenmad). Der findes efterhånden mange måltidskasser, hvor du kan vælge måltider efter eget valg. Du kan vælge at give et gavekort til netop det, enten bare et par dage, en uge eller gå sammen med vennerne og sørg for en hel måned eller mere! Så er du i hvert fald sikker på, at du gør den første tid som nybagte forældre lidt nemmere for dem. Det vil de uden tvivl være dig yderst taknemmelig for.