Luksus Baby shower gave

Når du er inviteret til et babyshower, er det ikke nogen hemmelighed, at der forventes, at du skal medbringe en gave. Men er du helt tom for idéer, du kan give i en luksus baby shower gave? Er du bange for, at du bare kommer til at købe de samme gaver som alle de andre? Vil du gerne have lidt inspiration til en luksus gave til et baby shower? Hvis svaret er ja, skal du læse med videre her. Vi har nemlig lavet en liste, så du forhåbentlig kan få lidt inspiration til dit gaveindkøb – alt lige fra de klassiske gaver til de mere unikke og specielle.

Vi har delt forslagene op, så du kan gå efter, om det skal være gaveidéer til et baby shower, hvor du ikke kender kønnet på babyen, hvis det er en pige eller en dreng, eller endda idéer til gaven til den kommende mor. Du kan også vælge at sortere det efter de klassiske gaver eller de unikke. Så der burde være et forslag til gaver til babyshoweret, som du kan få gavn af.

Luksus Baby shower gave – de klassiske

Hvis du er helt tom for idéer, og egentlig bare gerne vil give noget, som du ved, at både babyen og de kommende forældre kommer til at sætte pris, er det en sikker vinder, at du går efter de klassiske gaver. Disse gaver er altid noget, der kan bruges, og er for eksempel ikke dikteret af en bestemt sæson eller modetendens.

En fin lille boks til personlige ting

En af de fineste og mest klassiske gaver til et babyshower er en kasse, som er dedikeret til opbevaring af alle souvenirers og minder omkring barnet – alt lige fra for eksempel babyens hospitalsarmbånd til fødselsattesten. Dette er helt sikkert en dejlig gave til de forventende forældre, men også til barnet selv – især når barnet bliver ældre, og selv kan kigge tilbage på det.

Personlig sølvrangle i tin

Tin vil holde denne traditionelle babygave så god som ny i mange kommende år. Hvis du kender babyens navn, kan du indgravere det i ranglen. Hvis ikke, kan du lave et lille kort ved siden af, hvor du lover, at så snart barnet er født og har fået et navn, så får du fødselsdatoen og navnet indgraveret i hver sin side af ranglen derefter.

Gyngehest

En klassisk gyngehest i træ er en tidløs gave, der helt sikkert vil blive videregivet generation til generation. Barnet vil helt sikkert elske det, og vil komme til at bruge mange timer på at lege på den. En helt perfekt babyshower gave!

Fine æsker til første hårlok og første tand

Mange forældre går op i at gemme barnets første hårlok og den første tabte tand. Hvorfor så ikke give to små fine æsker, hvor netop dette kan blive gemt i? Så snart barnet bliver ældre, vil han eller hun helt sikkert også sætte pris på, at det er blevet gemt og opbevaret i så mange år.

Håndklæde med hætte og med monogram

Ikke alene vil denne gave blive brugt næsten hver dag, men monogrammet gør det til noget, der vil blive værdsat i de kommende år – også længe efter, at babyen er vokset fra at bruge den. Det er nemlig et fint minde at have et lille håndkæde, hvor ens navn står på.

Ske i sterlingsølv

Denne gave er helt sikkert også en af de mest klassiske, du kan give i en babyshower gave. En flot ske i sterlingsølv, som vil holde i mange år frem. Sådan en gave har helt sikkert stort potentiale i at blive et arvestykke i barnets kommende familie.

Håndstrikkede små sokker

Uanset om du kærligt strikker disse selv eller finder et sødt par, som du køber, er håndlavede sokker en sød gave, som for det første er rigtig brugbare for babyen – især når det bliver i koldere måneder. Men for det andet er det helt sikkert noget, de kommende forældre vil gemme i mange år for at blive mindet om i ny og næ, hvor lille ens barn egentlig har været.

Baby shower gave – de unikke

Gider du ikke at risikere at give de samme gaver som alle andre? Vil du gerne give en gave til babyshoweret, som virkelig skiller sig ud? Så kan du helt sikkert få idéer til lige præcis sådan en gave herunder. Med en unik babyshower gave er du helt sikker på, at de kommende forældre vil huske lige præcis den gave – også mange år frem i tiden.

Beroligende lyde

Det er ikke alle kommende forældre, der rigtig tænker over, hvor lidt søvn de egentlig kommer til at få, og hvordan det vil påvirke dem. At have en hurtig go-to-ting, der kan hjælpe deres nyfødte med at sove bedre om natten, er jo nærmest en gave sendt fra himlen! Så undersøg hvilken maskine, der laver de bedste beroligende lyde, så babyen kan falde bedst muligt i søvn. De kommende forældre vil helt sikkert takke dig i lang tid for den babyshower gave!

En graviditets- og babyjournal

Det sødeste minde til graviditeten og babyens første år! Sådan en lille kalender eller journal fungerer som en guidebog, medicinsk log og scrapbog til alt, hvad den kommende mor vil huske i løbet af denne specielle tid med babyen. Det er en fabelagtig gave at give enhver vordende mor, uanset om det er deres første baby eller den tiende. Det er dog også noget, babyen kan blive utrolig glad for, når han eller hun bliver ældre – det er virkelig fint minde at have skrevet så mange detaljer ned fra en tid, man jo ikke kan huske.

Se også vores andre babyshower gaver her.